Akaso Eiji

Név:赤楚衛二 (あかそ えいじ)

Név (romaji): Akaso Eiji

Foglalkozás: Színész

Születési dátum: 1994. március 01. (29 éves)

Születési hely: Aichi prefektúra, Japán

Csillagjegy: Halak

Vércsoport: B

Magasság: 178 cm

Hivatalos fiókok:
instagram: @akasoeiji
twitter: @akasoeiji

Édesapja munkája miatt Eiji egy és négy éves kora között Wisconsinban (USA) élt. Édesapja a Wisconsin-Madison Egyetemen szerzett diplomát. A Nagoya Gakuin Egyetem Külföldi Tanulmányok Karának (Nyelvészeti Tanszék) professzora volt, és 2020 áprilisában a Nagoya Gakuin Egyetem elnöke lett. Édesanyja zongoratanárnő.

Eiji nála négy évvel fiatalabb öccse az Oszakai Művészeti Egyetemen tanul filmgyártást.

Nagy hatással voltak rá akadémikus és művész szülei. Hároméves korában kezdett el zongorázni egészen a középiskoláig. A Toho High Schoolban, egy magániskolában érettségizett Nagoyában. A középiskola után Eiji angol szakon tanult ugyanezen az egyetemen, de később abbahagyta, hogy Tokióba költözzön. A vágya, hogy színész legyen, a középiskolában csírázott ki, de a családjának az a szokása is befolyásolta, hogy havonta egyszer filmestet tartottak. 19 vagy 20 évesen Tokióba ment, és egy éven át meghallgatásokra járt. 2014-ben otthagyta az egyetemet, és belépett a szórakoztatóipar világába. A jelenlegi ügynökségének vezérigazgatója kereste meg telefonon, de akkor még egyetemre járt, és meg kellett hoznia a döntést, hogy vagy akkor kezdjen, vagy a diploma megszerzése után, 23 évesen. A “most vagy soha” döntést hozta meg, és otthagyta az egyetemet, hogy csatlakozzon a Tristone Entertainmenthez.

Eiji tizenéves korában a “FORM JAPAN” nevű nagoyai modell irodához csatlakozott. Mamoru Akaso (赤楚 衛, Akaso Mamoru) néven modellként és tehetségként tevékenykedett. 2010-ben csatlakozott a helyi idol csoporthoz, a “BOYS AND MEN”-hez Nagoyában, ahol színpadi előadásokon és varietéműsorok rendszeres szerepelt. Eiji állítólag 2011-ben elhagyta a BOYS AND MEN-t. Mert eredetileg azért lépett be a szórakoztatóipari ügynökséghez, hogy színész legyen, nem pedig bálvány.

Eiji 2013-ban megnyerte a Samantha Thavasa férfi modell meghallgatásán a nagydíjat, ami fordulópontot jelentett számára, hogy 19 évesen Tokióban meghallgatásra menjen. 2015-ben átigazolt jelenlegi ügynökségéhez, a Tristone Entertainmenthez, ahol színészként dolgozik, és jelenlegi művésznevén tévéjátékokban és filmekben szerepel.

Filmek, sorozatok (magyar felirattal)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop files here

Ennek az oldalnak a tartalma nem másolható