Machida Keita

Név:町田啓太 (まちだ けいた)

Név : Machida Keita

Foglalkozás: Színész, Táncos

Születési dátum: 1990. július 04. 

Születési hely: Gunma, Japán

Magasság: 181 cm

Csillagjegy: Oroszlán

Vércsoport: O

Család: Feleség/színésznő HyunriHivatalos fiókok:
instagram: @keita_machida_official/
twitter: @keitaunofficial

1990. július 4-én született Japánban. Egy fiatalabb és egy idősebb nővére van. Általános iskolától kezdve kendót tanult, egészen a középiskolába lépéséig. A középiskola elvégzése után Machida az Ishikawában található Japán Repülési Középiskolába iratkozott be, mivel gyermekkora óta szerette a járműveket, és pilóta akart lenni. Középiskolás korában kezdett el táncolni, és a táncklubban a kapitány szerepét vállalta. Ifjúkorában Machida az EXPG Tokyo nevű, az LDH által működtetett tehetséggondozó iskolába is járt.

Machida 2011. január 25-én csatlakozott a Gekidan EXILE-hoz, miután sikeresen átment a Dai 3kai Gekidan EXILE meghallgatáson. Bár 2011 júliusában bejelentették, hogy a Generations from Exile Tribe tagjelöltje, és elhagyta a Gekidan EXILE-t. Ugyanezen év szeptemberében megsérült a jobb lábának vádlija, és a felépülésre koncentrált.

2012. február 14-én jelentették, hogy visszalépett a Generations jelölt tagságától, és újra csatlakozott a Gekidan EXILE-hoz, hogy a színészetre koncentrálhasson.

2019. november 20-án Machida kiadta első fotókönyvét BASIC címmel.

2021. március 31-én részt vett a 2020-as tokiói olimpiai fáklyás menetben, mint fáklyavivő saját Gunma prefektúrája képviseletében. Ugyanebben az évben őt választották a híres japán művész, Hokusai születésének 260. évfordulóját ünneplő különleges kiállítás nagykövetének.

2022. december 25-én Machida bejelentette, hogy feleségül vette Hyunri dél-koreai színésznőt.

Filmek, sorozatok (magyar felirattal)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop files here

Ennek az oldalnak a tartalma nem másolható