Xiao Zhan

Születési név: Xiao Zhan

Becenév: Sean Xiao, Zhan Zhan, Xiao Yue, Yue Yue, Huan Huan

Születési idő: 1991. október 05.

Születési hely: Chongqing, Kína

Foglalkozás: Énekes, színész

Családi állapot: nőtlen

Magasság: 183 cm

Eredeti hajszín: Barna

Szemszín: Barna

Csillagjegy: Mérleg

Hivatalos fiókok:
instagram: 
twitter:

2010-ben Zhan Xiao felvételt nyert a Chongqing-i Technológiai és Üzleti Egyetem Modern Nemzetközi Design és Művészeti Iskolájába. Tagja volt a művészeti és irodalmi osztálynak, és belépett az iskolai művészeti társulat kórusának tagozatába, és az egyetemi diák művészeti társulat ének-zenei részlegének vezetője, a férfi ének osztály vezetője, valamint az iskolai nyelvművészeti tagozat színésze volt. Elsőéves korában Zhan Xiao elment Pekingbe, hogy a nyelvművészeti tagozattal előadja a ” I Have a Dream” című darabot. Zhan Xiao gyakran részt vett különböző iskolai előadásokon, és ő volt a nyitó szólóénekes a Technológiai és Üzleti Egyetem 60. évfordulós gáláján.
2012 októberében Zhan Xiao és barátai megalapították a “Reminiscence Visual Media” fotóstúdiót és a “NED Design Studio”-t. A fotóstúdióban fő fotósként dolgozott, a design stúdióban pedig LOGO és VI designt kapott. Az egyetem elvégzése után Xiao Zhan tervezőként dolgozott egy médiatanár által vezetett tervezőstúdióban.

2015-ben Zhan Xiao részt vett az X-Fire című reality műsorban, ahol 15 másik gyakornokkal együtt bálványnak készült. Nyolc másik gyakornokkal együtt debütált az X NINE nevű idolcsoportban, ahol a fő vokál pozícióját vállalta. 2016 szeptemberében jelent meg a csoport első mini albuma, az X Jiu. Szintén 2016-ban Xiao színészként debütált a Super Star Academy (2016) című fantasy webdrámában, ahol a főszerepet játszotta.

Filmek, sorozatok (magyar felirattal)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop files here

Ennek az oldalnak a tartalma nem másolható