Cute Programmer

Cute Programmer (30 részes kínai sori)

Aki bevonzott: Xing Zhao Lin, akit talán a The Eternal Love c soriból ismerhettek legtöbben, de szerepelt a You ara my destiny, vagy a Lucki’s first love sorikban is (sok más mellett)

Történet dióhéjban:

Lu Li még játékosként megismer egy zseniális programozó srácot, aki példaképe lesz, amiért ő is programozónak tanul. A diploma megszerzése után ugyanis szeretne úgy közel kerülni példaképéhez, hogy bebizonyítja neki rátermettségét, így beadja jelentkezését Jiang Yi XCheng cégéhez. Nem tudja azonban, hogy a srácot csúfosan átverte korábbi munkatársa, és első szerelme, ezért nem alkalmaz női programozókat.

A cél érdekében Lu Li fiúnak álcázza magát, de nagyon hamar lehull a lepel 😃 ám eddigre bizonyít annyira, hogy maradhat a cégnél. Közbe játszik a véletlen is: főhőseink anyái korábban osztálytársak voltak, és mindketten nagyon-nagyon szeretnék gyermeküket már a házasság révében látni. Nyomásukra a fiatalok házasságot kötnek, ám csak ketten tudják, hogy ez egy szerződéses házasság csupán, ami egy évre szól.

A srác szülei anyagi zsarolásának enged, a lány szereti a férfit, azért mond igent a rideg feltételekre.

Természetesen megjelennek a riválisok mindkét oldalon, második, sőt harmadik párosunk is küzd a szerelemért…

Vajon egy év alatt beleszeret Yi Cheng Lu Libe? Vagy talán már későn jön rá igazi érzelmeire?

Nagyon szerethető a sorozat, s bár nem mellőzi a kliséket, kellően pofátlan a rivális, ezért rendesen csavarodik a szívünk főhőseinkért 😊 pörög a történet, és még a közepe táján – ahol egyébként gyakran előfordul – sem veszít lendületéből. Minimális érzelmi intelligenciával rendelkező zseninket pedig okosan igyekszik terelgetni legjobb barátja, és saját családja is. Talán a szálak elvarrása sikerült kissé hosszadalmasra, de legalább nem marad semmilyen téren hiányérzet a nézőben.

A sorozatot az Asian bl and movie csapata fordította, – hálás köszönet munkájukért

Zenera

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop files here

Ennek az oldalnak a tartalma nem másolható