Dive

Dive (30 részes kínai sorozat)

Nem ismertem senkit ebből a sorozatból, ám olvastam róla egy lelkendezést ❤

Történet dióhéjban:

Egy egyetemi műugró csapat a feloszlatás szélén egyensúlyozik. A volt favorit ugrót Bai Longot ( Jason Gu) megkeresi az edző, hogy jöjjön vissza hozzájuk, ám a srác egy múltbeli trauma miatt csak a segédedzői posztra hajlandó visszamenni a csapathoz.

Ekkor csatlakozik két ugró is, Lu HaoRan – akinek kiemelkedő a tehetsége, de csupán egyetlen cél lebeg a szeme előtt: példaképével, BaiLonggal akar szinkron ugrani. HaoRan társa viszont a nagyon hűséges, ám visszahúzódó, eddig versenyeken még kevesebbet mutató TianLin.

A csapathoz, mintegy véletlenül csatlakozik egy thai diák, akire azonban hamar rácsodálkoznak a társak: nagyon tehetséges, jól ugrik, de iszonyat lusta, semmit nem tud komolyan venni, az a fajta, akinek még a szeme sem áll jól. (Kivételesen nekem a legnagyobb kedvencem nem a fő-főszereplő lett ebben a történetben, hanem WHeit, aki nem csak karakterében thai nemzetiségű, hanem valóban egy Thaiföldön született színész ❤) Természetesen azért róla is kiderül, hogy mindennek oka van, és a nemtörődöm külső mögött egy csupaszív rejtőzik, de állandó grimaszai, hirtelen természete, meggondolatlan gyors döntései újra és újra bajba sodorják. Vajon képes lesz jellemben annyit fejlődni, hogy támaszává váljon a csapatnak?

A mindenben maximalista, pontos, szabályokat követő BaliLong és Wheit között a kapcsolat így természetesen viharosan indul, mondhatni, a kutya-macska barátság csak paródiája az ő kapcsolatuknak.

Vajon sikerül ennek a sok sebből vérző csapatnak életben tartani az egyetemi klubot? Hogyan alakulnak a kapcsolatok? Mi történik, ha rivális egyetemek is magukhoz hívják a menőket?

Ez a sorozat is jó példája a kínai-sportos-sulis vonulatnak: természetesen nem maradnak el a szerelmi szálak, a romantika, de betekintést ad a műugrás világába, hogy hogyan edzenek rá a srácok, min múlik egy szinkron-munka, lehet-e boldogulni csak saját ambíciókra koncentrálva?

És nem lehet eltekinteni a sok csinos úszó srác látványától sem ebben a sorozatban 😉

Ez egy fantasztikus bromance történet, a szerelem helyett inkább a személyes jellemfejlődésekre koncentrálva – szeretettel ajánlom figyelmetekbe! Az asianbl pont 😊 hu oldalon találjátok meg a bromance sorik közt, köszönet a fordításért! ❤

Zenera

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop files here

Ennek az oldalnak a tartalma nem másolható