First romance

First romance, kínai, 24 részes, könnyed romantikus sori.

Hogy miért ajánlom?

1.) Riley Wang egy nagyon helyes, tündöklő zongoristát alakít a soriban, aki gimis korában megijed saját érzelmeitől, mikor azt hiszi, egy gerelyhajító srác tetszik neki.  – Olyan odaadó, kedves mozdulatai vannak, ami már magában garantálja a romantikát.

2.) Wan Peng egy nagyon fiús kinézetű gerelyhajító lányt játszik, aki minden alkalmat megragad a főiskolán, hogy lányossá változva megtörje a vele kapcsolatos előítéleteket, és felhívja magára gimis első szerelme figyelmét.  – Nekem nagyon tetszett természetes szépsége, és játéka.

3.) Csetlenek, botlanak, aranyosak, de igazán akkor indul be a történet, mikor megjelenik mindkét oldalról a rivális 😉:

–  Zheng Shu Huan személyében egy kicsit agresszív, de visszalépni tudó zongorista lány száll a ringbe,

– Ken Wu személyében pedig egy csibész, de annál menőbb szívtipró kezd ki a lánnyal, először csak szórakozásból, ami később nagyon gyorsan komolyra fordul saját meglepetésére is…  – tüneményesebb versenytársat senki nem is kívánhat magának 💖

A sorozat nagyon kellemes kikapcsolódást ígér, mert főhősnőnk egy erős sportoló, aki nem nyafog mindenért, sőt, vagányságban, bevállalásban megelőzi főhősünket, aki nekem túlzottan is bátortalan, és visszahúzódó volt egy ideig.

Nagyon köszönöm itt is a fordítást  – Vas Magdolnának és  Ajtai Marknak – és a háttér munkálatokat! ❤️

 

Zenera

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop files here

Ennek az oldalnak a tartalma nem másolható