Gank Your Heart

Gank Your Heart – kínai, 35 részes + egy nyúlfarknyi aranyos special rész

Az e-sport világába kalauzol ez a sorozat el bennünket.   

Főszereplőink: egy nagyon vonzó csapattag Yi Xiang Kong  ( Wang Yi Bo❤️) aki nem örvend osztatlan népszerűségnek, mert nagyon jól kieszelt taktikái miatt sokan csalónak bélyegzik; és egy fiatal önálló lány, Qui Ying, aki műsorvezető szeretne lenni, és ezért riportot akar készíteni Xiang Kong menő csapatvezetőjével… Találkozásuk felér egy katasztrófával, mert Xiang Kong rögtön átlát a lány hazugságain (mert cél szentesíti az eszközt jelszóval, ám annál kevesebb tudással felszerelkezve  érkezik főhősnőnk a helyszínre,) illetve a srác az igazat is hazugságnak véli ezek után. Bepillanthatunk egy kicsit a versenyek világába, a háttér munkákba, a közvetítői szakma szabályaiba.

Akad itt rivális bőven:

Természetesen első sorban a különböző öt fős csapatok. Aztán rögtön az elején megismerjük a taktikamentes, ám leggyorsabb kezű játékost: Pei Xit – és mit hoz a sors, mire feleszmélünk, Xiang Kongnak kellene  vezetni Pei Xi volt egyféle taktikát ismerő csapatát, Pei Xinek pedig Xiang Kong fantáziadús, mindig meglepetés húzásokkal előálló csapatát. De Pei Xi tényleg ezt akarta?

Aztán lesz itt szerelem is bőven: mire főhőseink összemelegednének, felbukkan a múltból Xiang Kong volt szerelme, Qui Yingnek pedig többen is szeretnék a szelet csapni.

Ármányról is gondoskodtak a forgatókönyv írók: Xiang Kongnak és Qui Yingnek is fel kell venni a harcot közvetlen munkatársaival.

Mégis, nem ez uralkodik a sorozatban: szívmelengető barátságok, kitartó testvéri szeretet, és az ármányon, rossz emléken túljutó szerelem mindig átbillenti a sorozatot a pozitív érzések tartományába.

Üde színfoltjai a sorozatnak még a főhőseink közvetlen barátai: Qui Ying cserfes-talpraesett lakótársa, aki túl sokat gondolkodik, így hol ő az, aki jó útra téríti főhősnőnket, hol ő az, aki a túlgondolások miatt pont a rossz útra… de sosem lehet tudni, épp mi lesz a következménye a gondolatmenetnek 😅

Xiang Kong barátja pedig az egyik legmelegszívűbb, legőszintébb karakter, akivel az elmúlt időszakban találkoztam.

Aki meg szeretné nézni, ezt írja a keresőbe: asianbl.hu Gangk your heart – és már ott is lesz előtte minden rész ❤️

 

 

Köszönet a fordításért Szélné Körmendi Erzsébetnek! ❤️

Zenera

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop files here

Ennek az oldalnak a tartalma nem másolható