Hey Sensei, Dont’t You Know?

❤️❤️Hey Sensei, Dont’t You Know?❤️❤️

Mai ajánlatom egy nagyon kedves 6 x20 percnyi történet, amit egy fárasztó nap után érdemes megnézni:

Habos-babos rózsaszín a tartalom: egy munkamániás mangaka,  (mangákat rajzoló lány) Hanai küzdelmes életét mutatja be. Egy nap, hirtelen felismeri, hogy elrepül felette az idő úgy, hogy neki még randizni sem volt ideje… S lássatok csodát, a felismerés pont egy fodrászat mellett éri, ahova gyorsan be is tér egy hirtelen felindulásból elkövetett szépítésre. Mivel ez egy szuper-romantikus történet, a szalon menő fodrásza Riichi rögtön be is vállalja, és annak ellenére, vagy pont azért? 😂 mert a lány elalszik a szépítés közben, rögtön bele is szeret, mert saját munkamániás énjét fedezi fel a lányban.

Innentől aztán jön a habkönnyű, hihetetlen romantika: amikor azt mondanád: De hát ilyen kedves, odaadó férfi nincs is 🥰😜, az odaadó, mindent megértő férfiú szájából elhangzik az a csajozós mondat, amiről rögtön tudod, hogy főhősünket sem puttóból faragták, hús-vér férfiből van: “olyan szép vagy, maradjunk itthon, ne lásson más férfi” ami itt egyenlő ezzel a tartalommal: “ugye megkapom végre az ágyban is a jutalmamat a szupercukiságomért?” (na, jó, ez csak az én “fordításomban” van így)

A zöldszemű ördögnek is meg kell jelennie a történet kiteljesedéséhez, ami azért ebben a kis szösszenetben nem fog véres ármányhoz vezetni.

Aki tehát könnyed,  mosolygós, nem gondolkodós kikapcsolódásra vágyik, annak bátran ajánlom ezt a kis alkotást.

 

A sorozatot itt tudjátok megnézni.

Zenera

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop files here

Ennek az oldalnak a tartalma nem másolható