Project S The Series

Project S The Series: Side by Side

 8 részes thai sorozat.

A főszereplő szintén Tor Thanapob, a Hua Jai Sila beli kemény, alfa, és uralkodó szerepével itt homlokegyenest ellenkező karaktert alakít, egy mindenkinek kiszolgáltatott autista srácot – zseniálisan. Véletlenül egymás után láttam a két sorit, alig hittem a szememnek. Tor egy fantasztikus tehetségű színész. (Ismétlem magam, de nézzétek meg, és írjatok, ha úgy találjátok túlzás)

A sorozat egy szívmelengető, megható, gyönyörű történet, családról, barátságról, elfogadásról:

Gym,(Tor) egy autista srác, aki nehezen érti a társas kapcsolatok dinamikáját, – tollaslabdázik unokatestvérével. (?) Gym azonban jobban játszik, mint Dong, mivel Gym képes – az emberi kapcsolatokkal ellentétben -, a játék dinamikáját irányítani, ami Dong elégedetlenségéhez vezet.

Hogy hogyan birkóznak meg ezzel a teherrel mindketten, maradnak-e, maradhatnak-e társak a pályán, kibírja-e szoros, bensőséges rokoni kapcsolatuk a versengést, Tornak sikerül-e a felnőtt társadalomban elfoglalnia a helyét – erről szól a sorozat.

Ha még nem láttátok, szeretettel ajánlom figyelmetekbe ezt a 8 részből álló sorozatot, nem csak a kiemelkedően alakító két srác miatt, hanem mert az előző sorit ellensúlyozandó: nagyon-nagyon szerethető anya karakterekkel dolgoztak ebben az alkotásban a filmkészítők. (Zsebkendőket készítsetek)

(( a csók nem bl – csupán egy autista srác szeretetének ártatlan megnyilvánulása))

A sorozatot itt tudjátok megnézni.

Zenera

One thought on “Project S The Series

  1. Igazad van,láttam mindkét sorit és Tor miatt néztem meg a Side by side-t.Remekül játsza az autista fiút,el sem hittem hogy 2 ilyen különböző karaktert milyen profizmussal alakít.Ajánlom megnézni,remek sori

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop files here

Ennek az oldalnak a tartalma nem másolható