Mint a filmekben

(Mint a filmekben ___ Fülöp-szigetek – 8 rész)

Gyönyörű történet volt: szerettem, ahogy szerették egymást. Különösek voltak a háttér történetek, és megérintettek a filmzenék is. (Dalamvilág és tartalom is) Semmi sem egyszerű: ami bent, az kint is…❤️  Köszönöm, hogy a dalokat is  érthettem. Köszönöm a feliratok végén a bölcsességeket. ❤️Hálás vagyok a fordításért, az utómunkálatokért, hogy láthattam, és érthettem a történetüket.

Ajánlóm, dióhéjban: két nagyon különböző karakterű, és életútban nem egy helyen tartó srác félig félreértésből, félig a pénz miatt, összeköltözik egy lakásba. Viharos kezdés után lassan összecsiszolódnak… Van-e közös jövőjük, ha az egyikük a testvére életét élve, saját életében pótszereplőként éli meg magát, a másikukon pedig mély sebet ejtett, hogy sem édesapja, sem első szerelme nem fogadta el?

S hogy miért ajánlom jó szívvel?

– Szerettem, ahogy szerették egymást.

– Gyönyörű a zenéje (thai zenékkel ellentétben nekem nagyon bejött)  – és a számok mondanivalója

– Annak sem egyszerű a helyzet, aki már felvállalta… Hát még annak, aki csak most szembesül saját identitásával…  – nagyszerű színészi alakítás által érezhetjük át a helyzet dilemmáit.

– Nagyon komoly erkölcsi/etikai problémákat dolgoz fel szelíd líraisággal.

Esendő emberi történet, ami nélkülözi a megszépítésre való törekvést, önmaga valóságában a nagyszerű alakításokon keresztül  érinti meg az embert.

Meghatott, megindított, összefacsarta a szívem, ugyanakkor lubickolni lehetett (a szó legjobb értelmében) a tündöklő szeretetükben, szerelmükben.

Aki rászánta magát, hogy megnézze, a részek végén figyelje meg jól a felirat alatt a jeleneteket, mert még azok is jelentőséggel bírnak, és a legvégén egy csodás bölcsesség lesz így mindig a jutalma ❤️

A sorozatot itt tudjátok megnézni.

Zenera

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop files here

Ennek az oldalnak a tartalma nem másolható