Call it What You Want

Call it What You Want 2×6 részes (kétévados) thai bl

Ami felkeltette az érdeklődésemet:

“A 2 Moons rendezőjének a szórakoztatóipar sötétebb oldalát, a korrupt BL világot, a sztárokra nehezedő nyomást vizsgáló, VALÓS eseményeken és szereplőkön alapuló sorozata.” (Plasztikai sebészet, szigorú diéták és zaklatás)

A történetről:

James épp elkezdené a filmjét forgatni, mikor kiderül, hogy a stáb összes pénzével meglépett a producer. Pénzügyi gondjai vannak, így elfogadja a szakma egyik hírhedt sztárcsinálójának a felkérését, hogy forgasson le egy bl sorozatot.

A két főszereplő közül az egyikbe, Aitba rögtön bele is szeret, míg a másik (Bas) állandó problémákkal küzd: egyoldalú étrend, plasztikai kényszer, abúzus.

Hiába ő a rendező, nem tud kiállni sem saját párkapcsolatáért először, (tudjuk, a bl főszereplők egymás párjai kell legyenek az életben is a rajongók kedvéért) sem a másik főszereplőjéért, mert a producertől egy próbálkozás után ezt a választ kapja:

– A színészek termékek, amiket megvásároltunk. És mindent megtehetünk velük, hozzánk tartoznak.

De Jamesnek nem csak ezzel kell megküzdenie, hanem azzal a ténnyel is, hogy Ait rögtön átlát James barátján, Marcon, és tisztában van azzal, hogy amit a modell srác érez James iránt, az jóval több mint barátság…

Bas pedig, amikor módjában állna zaklató producerét leleplezni, nem meri megtenni, mert retteg a családja ítéletétől, és a thai társadalom áldozathibáztató megszólásától.

Szép történet kerekedik a végére, hosszú snittekkel, az érzelmeknek bő terepet adva. Látszik a sorozaton, hogy nem nagy stúdió készítette, különösen az autós jelenetekről süt a pénztelenség – de még ezzel együtt is érdemes megnézni ezt a történetet, a kicsit reálisabb kép kedvéért, ami ezt az iparágat övezi.

A sorozat fordításért köszönet Smal Jánosnak ❤

A sorozatot itt tudjátok megnézni.:

  1. évad
  2. évad

Zenera

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop files here

Ennek az oldalnak a tartalma nem másolható