A Shoulder To Cry On

A Shoulder To Cry On (koreai 7 részes bl)

Magamban csak az Íjász és az Osztályelnök esetének hívtam a sorit 😊

Az Íjász (Dayeol) a legjobbak közt a suliban, halálosan pontos, nagy önfegyelemmel, de minden szenvedély nélkül. Sokat hiányzik az edzések miatt, így légüres tér veszi körül az osztályban, de nem is veszi észre, csak az édesapja által favorizált íjjász jövőre koncentrál, egyre kevesebb örömmel.

Az Osztályelnök (Taehyun) népszerű srác, sok baráttal. Tulajdonképpen bármit megengedhet magának, mivel jó tanuló, a szavainak hitelt adnak.

Amikor a gyengélkedőben az Íjász tanúja lesz az Osztályelnök és barátja közt egy félreérthető jelenetnek, egy baleset miatt rá terelődik a gyanú, és a két cinkos ellene vall: nem tud szabadulni a pletykáktól. S ha már így a szeme elé került a két tökéletlennek, ettől kezdve nem tudja őket kikerülni: minden módot megragadnak a Dayeol bosszantására.

Az eset azért különösen bicskanyitogató, mert az Osztályelnök láthatóan egy csepp megbánást sem érez galád mondatai és tettei miatt, még azt sem veszi figyelembe, hogy hazugsága veszélyezteti Dayeol sport ösztöndíját és karrierjét.

Taehyun egyik taktikája, hogy állandóan követi Dayeolt aztán további félreértésekre ad okot, és amikor Dayeol akaratlan tanúja lesz egy családi veszekedésnek, rájön, hogy Taehyun felhőtlen arca mögött tragédia húzódik meg, és innentől már nem képes kizárni a gondolataiból zaklatóját.

Hol a határ gyűlölet és szerelem közt? Hol a határ zaklatás és szerelem közt? Érdemes-e szenvedély nélkül bármit is csinálni az életben? Jellegzetesen koreai történetvezetés miatt sokkal mélyebbre visznek a szálak, mint egy sulis szerelem.

Nézzétek meg ezt a szinte végig kételyek közt hagyó rövidke sorozatot Timmytorino oldaláról!

Köszönet a fordítónak, Tímea Hunyadi-nak ❤

A sorozatot itt tudjátok megnézni.

Zenera

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop files here

Ennek az oldalnak a tartalma nem másolható